Kantoorautomatisering

Waarom in de Cloud?

Wilt u geen servers meer op kantoor onderhouden? Dan is de cloud iets voor u.

cloud, computer, hosting-3406627.jpg

Kosten

Met cloud diensten heeft u geen onderhoud meer aan fysieke apparatuur, waardoor u deze investering kunt besparen. Ook zijn de kosten voor onderhoud een stuk lager, omdat er voor deze diensten geen servers meer nodig zijn bij u op kantoor. Ook zijn over het algemeen de Office Pakketten inbegrepen in de clouds, waardoor u hiervoor dus geen losse abonnementen meer hoeft aan te schaffen.

Onderhoud

Cloud diensten zijn altijd up-to-date, omdat ze worden bijgehouden door de cloud provider. Dit scheelt u werk en zorgt ervoor dat u altijd een up-to-date omgeving heeft om in te werken.

Toegang

Met een cloud kantoorautomatisering heeft u altijd overal toegang tot uw bestanden en documenten. Ook is het voor uw medewerkers extra makkelijk en snel om bijvoorbeeld thuis te werken.

privacy policy, it, computer-2117996.jpg

Veiligheid

In de cloud kunt u altijd rekenen op de laatste beveiligingsupdates. De cloud stelt u ook in staat om bijvoorbeeld uw email en bestanden te beveiligen door middel van MFA (Multi Factor Authenticatie).
Ook kunt u andere extra beveiligingsystemen aanschaffen voor extra bescherming tegen bijvoorbeeld email SPAM of MDM (Mobile Device Management) systemen. Daarmee kunt u uw apparaten zoals Laptops, Tablets of Telefoons altijd beheren en desgewenst zelfs op afstand blokkeren.

E-mail

Als u geen eigen fysieke e-mailserver meer wilt beheren of op kantoor wilt hebben staan, kan dit makkelijk en goedkoop in de could worden geregeld. Daardoor kunnen uw medewerkers altijd overal snel en veilig bij hun e-mail komen.

Officepakketten

Wilt u u geen losse abonnementen meer voor uw medewerkers (bijvoorbeeld Word, Excel, PowerPoint of Outlook)? Dan is de cloud iets voor u. Deze pakketten zitten over het algemeen inbegrepen in deze diensten.

Communicatie

Wilt u dat uw medewerkers makkelijk en snel met elkaar en externe partijen kunnen communiceren? Ook dan is een cloud dienst iets voor u. Met diensten zoals Teams zet u gemakkelijk een chat, telefoongesprek of een meeting op.

Gebruikers
beheer

Wilt u uw gebruikers makkelijk en snel beheren en geen lokale Active Directory server meer hebben? Ook dan is de cloud iets voor u. U beheert al u w gebruikers snel en overal in de cloud.

Meer informatie over onze kantoorautomatiseringsdiensten?

Neem dan nu contact met ons op.